Pirgroup Twitter

Welkom op de vernieuwde website van Partners in Relocation, onderdeel van de PIRGROUP.

Deze site geeft een indruk wie wij zijn, waar wij voor staan maar ook hoe u, uw medewerker, uw client zo soepel mogelijk naar Nederland kunt verhuizen.

Een internationale relocation kan veel onzekerheid en stress veroorzaken. De werkende wordt geacht zijn/haar werk gewoon voort te zetten, de partner wordt geacht haar/zijn draai te vinden en de kinderen moeten het op de nieuwe school maar zien te redden.

Ongeacht hoe intelligent uw medewerkers zijn, hoe flexibel het thuisfront is, een nieuwe locatie geeft onrust. Alvorens men zijn draai gevonden heeft, aan alle overheidsverplichtingen heeft voldaan en zich thuis gaat voelen – kunnen zeker 3 tot 6 maanden voorbij zijn.

Als bedrijf heeft u geinvesteerd in uw medewerker; deze investering wilt u graag met rendement terugverdienen. Om er zeker van te zijn dat uw medewerker, de expat, de partner, het gezin zich goed gaat settelen, is het essentieel dat er hulp bij aankomst is. Vergelijk het met een ijsberg – uw investering is voor negentig percent onzichtbaar. Het is die tien percent boven het water oppervlakte die zichtbaar is voor de internationale persoon of familie. Zorg dat uw investering goed verloopt, en geef uw internationale mensen die hulp om te slagen.

Wij van Partners in Relocation hebben vijfteen jaar ervaring, wij voldoen honderd percent aan de Nederlandse regelgeving, EuRA Quality Seal gekwalificeerd, werken binnen uw budget, geven uw medewerker vertrouwen en zorgen voor een succesvolle Relocation.

Welkom in Nederland!
Met vriendelijke groet,

Isamar van Hilten
Managing Director

Professional membership

ace

Voldaan aan de meldingsverplichting conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) onder nr. m1158532. © 2014 PIRGROUP